Inspirerend Business Café

02-06-2015

Lees hier het verslag van het Business Café in de DUS, het  Lindus magazine. 

 

Het was een lange avond, maar het enthousiasme straalde van de deelnemers af. Het Lindus Business Café op 24 februari bij Maksim Partycentrum in Westervoort inspireerde de bezoekers op allerlei terreinen.

 

Tijdens het Business Café gingen ondernemers met elkaar in gesprek over diverse onderwerpen, zoals verdienmodellen, de impact van social media, nieuwe financieringsvormen, de manier waarop bedrijven personeel gemotiveerd kunnen houden, het web, de participatiewet en nog veel meer.

 

Aan verschillende tafels werden ervaringen uitgewisseld en verbindingen gelegd. En belangrijker: er werd geleerd van elkaar. Tussen de bedrijven door probeerde ‘trendverkenner’ Jan-Henk Bouwman de aanwezigen uit hun comfortzone te trekken. Hij deelde trends en liet zien dat innoveren eenvoudiger is dan je soms zou denken. “Durf informatie met elkaar te delen, durf grensoverschrijdend te denken. Delen is het nieuwe hebben”, aldus Jan-Henk Bouwman.

 

Het Business Café, aan elkaar gepraat en geregisseerd door Joep Firet en Patrick Steggerda van MKB Winstpunt, zorgde voor reuring en nieuwe energie in de zaal. De conclusie waarmee de aanwezigen door beide heren naar huis werden gestuurd: “Samen kun je meer dan alleen”. Het klinkt zo logisch, maar toch bleek dit voor veel aanwezige ondernemers een eyeopener…

 

De hele DUS lezen? Klik hier