Gelukkig Gelderland

07-01-2016

Werkgelegenheid in Gelderland wordt voor maar liefst 60% verzorgd door MKB bedrijven. In de loop der jaren is de zakelijke dienstverlening gegroeid tot de grootste sector binnen het MKB. Daarna volgen detailhandel, groothandel, horeca. Allemaal sectoren waar houding en gedrag het verschil maken. Klanten ervaren direct in het persoonlijk contact of klantvriendelijkheid welgemeend is. Oprechtheid is een sleutelwoord tot zakelijk succes.


Daarmee is een belangrijke omkering in denken noodzakelijk; het denken dat succes leidt tot werkgeluk voldoet niet meer. Omkering is nodig om echt te excelleren in vernieuwing. We moeten éérst op zoek naar WerkGeluk, dan - door het aanboren van nieuwe energiebronnen - volgt het succes.
 

WerkGeluk levert een significante bijdrage aan (team)prestaties en bedrijfsresultaten. MKB Winstpunt heeft een sterke overtuiging dat vernieuwing en innovatie pas succesvol en duurzaam wordt als er een grote mate van WerkGeluk wordt beleefd binnen het betreffende MKB bedrijf. Dan pas is zij in staat om continu te vernieuwen en voorop te lopen.
 

MKB Winstpunt ondersteunt MKB bedrijven concreet met vernieuwing, en ziet daarbij WerkGeluk als de belangrijke sleutel voor succesvolle vernieuwing.

 

Hét event van 2016
MKB Winstpunt organiseert samen met haar partners in 2016 een grootschalige werksessie waarbij werkgeluk praktisch wordt gemaakt. Het is echt uniek maar het lijkt te lukken om Keynote speaker TED coryfee Nic Marks bereid te vinden. Nic heeft de Happiness@works survey ontwikkeld die werkgeluk tastbaar maakt.


Wat levert WerkGeluk nu echt op? Hoe breng je het op een overzichtelijke manier in kaart en aan welke knoppen kun je draaien bij jezelf en jouw organisatie om de WerkGeluk-score te vergroten? Na afloop van deze werksessie heb je antwoorden op die vragen.
Lees meer over hét event van dit najaar...