Gerichte aandacht door broedsessie


Tijdens een broedsessie wordt uw vernieuwingsvraag getafeld. Met meerdere experts, en eventueel uw medewerkers, komen alle aspecten van uw vernieuwing aan de orde. Door het klank- en weerwoord uit de groep worden uw ideëen en gedachten aangescherpt. Door de ruime tijd (3,5 tot 4 uur) is er zowel de ruimte voor creativiteit, het schetsen van plannen als het benoemen van acties.

 

Investering

Kosten voor een broedsessie bedragen €750,-

 

Voor alle onderdelen in het programma geldt dat MKB Winstpunt dankzij financiële steun van haar voornaamste partners, provincie Gelderland en MKB-Nederland tegen een zeer aantrekkelijk tarief werk kan maken van uw vernieuwingen. Uw investering bestaat groetendeels uit tijd. Als deelnemer bent u bovendien verzekerd van geïnspireerde collega-ondernemers, ervaren ondersteuning en nieuwe inzichten. Deze combinatie leidt tot concrete vernieuwingskansen. Terwijl het netwerk dat u aan het traject overhoudt ook in de toekomst zeer waardevol zal blijken.

 

MKB winstpunt werkt projectmatig. U weet vooraf wat het kost, wat u mag verwachten en welke tijd en inspanning dit vergt. Of het nu gaat om bewustwording, focus of om de realisatie/uitvoering. MKB winstpunt helpt met deze belangrijke keuzes, biedt het netwerk en de expertise om keuzes te kunnen maken en houdt het tempo er in.

 

Kortom, reden genoeg om contact op te nemen voor meer informatie of meteen het aanmeldformulier in te vullen.