Ideeën aanscherpen door collega-ondernemers


Een ondernemerscarrousel bestaat uit een vijftal bijeenkomsten met vier collega-ondernemers; ieder is één keer de gastheer of gastvrouw. Deze tafelt zijn of haar vernieuwingsvraag, die vervolgens de hele bijeenkomst centraal staat.

In het kleine gezelschap daagt u elkaar uit en prikkelt u elkaar tot vernieuwing. Dat werkt, want wie begrijpt u beter dan een collega in dezelfde positie? U krijgt tijdens vijf bijeenkomsten de kans om uw eigen kansen en hindernissen te bespreken, maar adviseert ook de anderen.

 

De ervaring heeft geleerd dat de sterke focus van de deelnemers en de ongedwongen sfeer voor resultaten zorgt. U krijgt frisse ideeën en helpt elkaar bij het doorhakken van knopen. En u bouwt aan een nieuw zakennetwerk.

 

Uiteraard vinden deze sessies plaats wanneer u dat wilt, doorgaans aan het eind van de middag met een eenvoudige broodmaaltijd. Want MKB Winstpunt weet: het werk gaat gewoon door!

 

Investering

Kosten voor een ondernemerscarrousel bedragen €300,-

 

Voor alle onderdelen in het programma geldt dat MKB Winstpunt dankzij financiële steun van haar voornaamste partners, provincie Gelderland en MKB-Nederland tegen een zeer aantrekkelijk tarief werk kan maken van uw vernieuwingen. Uw investering bestaat groetendeels uit tijd. Als deelnemer bent u bovendien verzekerd van geïnspireerde collega-ondernemers, ervaren ondersteuning en nieuwe inzichten. Deze combinatie leidt tot concrete vernieuwingskansen. Terwijl het netwerk dat u aan het traject overhoudt ook in de toekomst zeer waardevol zal blijken.

 

MKB winstpunt werkt projectmatig. U weet vooraf wat het kost, wat u mag verwachten en welke tijd en inspanning dit vergt. Of het nu gaat om bewustwording, focus of om de realisatie/uitvoering. MKB winstpunt helpt met deze belangrijke keuzes, biedt het netwerk en de expertise om keuzes te kunnen maken en houdt het tempo er in.

 

Kortom, reden genoeg om contact op te nemen voor meer informatie of meteen het aanmeldformulier in te vullen.