MKB winstpunt tafelt vernieuwing


 

Persoonlijk adviesgesprek

Persoonlijke feedback is voer voor kampioenen! De collega’s van MKB winstpunt beantwoorden uw specifieke vragen over vernieuwing en ondernemerschap. Deskundig en oriënterend.

Lees meer >>

Praktijkverhalen>>

 

 

 

 


 

Ondernemerscarrousel

U worstelt niet alleen met vernieuwing! MKB Winstpunt laat u ervaren hoe verrijkend en inspirerend het uitwisselen van kennis en nieuwe ondernemersideeën met collega-ondernemers is.

Lees meer>>

Praktijkverhalen Ondernemerscarrousel>>

 

 

 


 

Broedsessie
 

Tijdens een broedsessie richten wij alle aandacht op uw vernieuwingsvraag. Samen met experts, collega ondernemers, u en uw medewerkers ontstaan er nieuwe inzichten en inspiratie.

Lees meer >>

Praktijkverhalen Broedsessies>>

 

 

 

 


 

Expert begeleiding

U wilt de vernieuwing in uw onderneming met beide handen aanpakken? De experts van MKB Winstpunt begeleiden u bij de realisatie van de vernieuwing.

Lees meer>>

Praktijkverhalen Expert begeleiding>>

 

 

 

Wie gingen u voor?

Ina Bakker-Loenen
Woon- en Tuinwinkel Loenen

"Het waren voor mij ontzettende energievolle bijeenkomsten, waar ik veel van heb opgestoken. Heerlijk!"

 

Arnoud Leenaarts
Navigus.nl te Arnhem

"Voor ons heeft MKB winstpunt een goede verkenning in een compleet nieuwe branche gebracht. In een relatief korte tijd is een grote impuls gegeven die gaat leiden tot concrete opdrachten."

 

Ton Wiggers
Introdans te Arnhem

"Het is heel goed dat MKB winstpunt onze organisatie met een frisse blik, als bedrijf, heeft benaderd. Het heeft ons uitgedaagd en concrete, nieuwe inzichten opgeleverd waar wij zeker mee aan de slag kunnen!"

 

Andy Hofstede
Aivar Technologies B.V. te Zutphen

"MKB winstpunt heeft mij een verfrissende spiegel voorgehouden; ze geven een andere kijk op zaken waar je al heel lang in vast zit. De dagelijkse operatie nam mij zo in beslag dat het mij ervan weerhield om verandering door te voeren. De begeleiding van MKB Winstpunt is voor mij absoluut noodzakelijk gebleken om verder te komen en uit de bestaande denkpatronen te komen."

 

Jos Hendriks
Slijpservice Hendriks te Zevenaar

"De broedsessie met MKB Winstpunt was een inspirerende en ook intensieve bijeenkomst. De volgende dag ben ik al aan de slag gegaan met enkele aanbevelingen. Ik ben nu eindelijk weer bezig met ondernemen en mijn koers is weer helder. Dit is echt een aanrader!"

 

Jeroen Tolmeijer
Color Business Centers te Arnhem

"Ongelofelijk hoe vier mensen die niet uit onze eigen business komen zoveel concrete waarde hebben kunnen toevoegen. Een groot compliment voor MKB winstpunt!"

Lees meer praktijkverhalen>>