Persoonlijk adviesgesprek


Niet alle onderwerpen kunt u tafelen met uw medewerkers. Of het is goed om uw ideeën te spiegelen aan een expert met frisse blik. In een gesprek met een adviseur van MKB winstpunt komen alle aspecten aan de orde die van belang zijn voor de toekomst van uw onderneming. Ook staan wij stil bij de stappen die u kunt ondernemen om uw vernieuwing tot succes te maken.

 

Investering

Aan een persoonlijk advies gesprek zitten geen kosten verbonden.

 

Voor alle onderdelen in het programma geldt dat MKB Winstpunt dankzij financiële steun van haar voornaamste partners, provincie Gelderland en MKB-Nederland tegen een zeer aantrekkelijk tarief werk kan maken van uw vernieuwingen. Uw investering bestaat groetendeels uit tijd. Als deelnemer bent u bovendien verzekerd van geïnspireerde collega-ondernemers, ervaren ondersteuning en nieuwe inzichten. Deze combinatie leidt tot concrete vernieuwingskansen. Terwijl het netwerk dat u aan het traject overhoudt ook in de toekomst zeer waardevol zal blijken.

 

MKB winstpunt werkt projectmatig. U weet vooraf wat het kost, wat u mag verwachten en welke tijd en inspanning dit vergt. Of het nu gaat om bewustwording, focus of om de realisatie/uitvoering. MKB winstpunt helpt met deze belangrijke keuzes, biedt het netwerk en de expertise om keuzes te kunnen maken en houdt het tempo er in.

 

Inspirerende en energieke avond voor ondernemers
MKB Winstpunt organiseert eveneens avonden waarbij ondernemers tijdens een vernieuwings café bijeen komen om elkaar op ideeën te brengen, van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Lees meer op de leaflet

 

Kortom, reden genoeg om contact op te nemen voor meer informatie of meteen het aanmeldformulier in te vullen.